Les carilles de porcellana són làmines molt fines de porcellana en forma de dent, realitzades a mà i a mida individualment, per cobrir la part davantera de les dents. Són molt duradores i no es taquen, per la qual cosa són una solució molt popular per a aquells que busquen recuperar o realçar la bellesa del seu somriure.

Les carilles es poden utilitzar per restaurar o corregir les afeccions dentals següents:

  • Dents severament descolorides o tacades
  • Espais no desitjats o desiguals
  • Dents gastades o estellades
  • Apinyament dental lleu
  • Dents deformes
  • Les dents que són massa petites o grans

L’obtenció de les carilles en general requereix de dues visites. Les carilles es creen a partir d’un motlle de les dents, que s’envia a un laboratori dental especialitzat on cada carilla està feta a mida, en forma i color, per adaptar-se al seu somriure.

Amb poca o cap anestèsia, les dents es preparen mitjançant un lleuger polit i es dóna forma a la superfície frontal de les dents per permetre el poc gruix de les carilles. Les carilles estan acuradament preparades i unides a la superfície de la dent amb ciments d’unió molt específics, de vegades es pot utilitzar una llum especial per endurir i establir la unió.

Les carilles són un excel·lent tractament dental que pot millorar espectacularment les dents i donar-li un somriure bonic i natural.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies