Si se sent una mica acomplexada per les seves dents, o simplement vol millorar el seu somriure, els tractaments cosmètics dentals poden ser la resposta.

L’odontologia cosmètica s’ha estat molt popular en els últims anys, no només a causa dels nombrosos avenços en els procediments dentals cosmètics i els materials disponibles en l’actualitat, sinó també perquè els pacients estan cada vegada més conscienciats en la millora de la seva salut en general. Això inclou la prevenció dental i tenir una vida més saludable, a més d’un somriure més blanc i radiant.

Hi ha molts procediments cosmètics dentals disponibles per millorar les seves dents i millorar el seu somriure. En funció de les seves necessitats particulars, tractaments dentals cosmètics que poden proporcionar un somriure espectacular. Des de la restauració d’una sola dent a tota la dentadura. Pregunti’ns com pot, en el seu cas concret, millorar la salut i bellesa del seu somriure amb odontologia cosmètica.

Procediments cosmètics:

Blanquejament de dents: El blanquejament aclareix les dents que han estat tacades o descolorides per l’edat, el menjar, la beguda i el tabac. Les dents que s’enfosqueixen com a resultat d’una lesió o en prendre certs medicaments també poden blanquejar-se, però l’eficàcia depèn del grau de tinció present.

Empastaments compostos: Els empastaments compostos són àmpliament utilitzats per reparar les dents amb càries, i també per reemplaçar vells empastaments defectuosos i per reparar dents estellades, trencades o descolorides. Aquest tipus de farciment és també molt útil per omplir els buits i per protegir les superfícies radiculars exposades sensibles, causades per la recessió de les genives.

Carilles de porcellana: Les carilles són com fines conquilles fetes a mida, del color de la dent que estan unides a la part frontal de les dents per crear un bonic somriure. Poden ajudar a recuperar o camuflar danys, dents descolorides, mal formades, o que no estan alineades. A diferència de les corones, les carilles requereixen d’una estructura dental mínima ja que han d’adherir-se a la superfície de la dent.

Corones de porcellana (caps): Una corona és una funda a mesura, del color de la dent, que recobreix la superfície de la dent sencera restaurant a la seva forma i mida originals. Les corones protegeixen i enforteixen les dents que no es poden restaurar amb empastaments o altres tipus de restauracions. Són ideals per a les dents que tenen empastaments grans, per dents fracturades o trencades i també per a aquelles que estan molt desgastades.

Implants dentals: Els implants dentals són arrels artificials que es fixen quirúrgicament a la mandíbula per substituir una o més dents perdudes. Les corones de porcellana, ponts i dentadures es poden fer específicament per adaptar-se i connectar als implants, donant al pacient un suport fort i estable, i una solució de fixació duradora pels aparells dentals amovibles.

Ortodòncia: Brackets i suports menys visibles i més eficaços permeten redreçar les dents amb ortodòncies molt més atractives per als pacients adults. A més, en alguns casos, les dents poden ser redreçades amb alineadors transparents i extraïbles que no requereixen claus.

Gràcies als avenços de l’odontologia moderna, els tractaments cosmètics poden il·luminar el seu somriure!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies