Les pròtesis dentals, igual que les dents naturals, requereixen una cura diària per mantenir-les netes i evitar que els bacteris creixin dins de la boca. Mantingui la seva dentadura postissa neta per tenir un somriure saludable:
• Quan manipuli la seva pròtesis situeu-vos sobre una tovallola neta doblegada, d’aquesta manera si la pròtesi dental cau accidentalment és menys probable que es trenqui.
• La seva pròtesi no és immune a la placa i al sarro, així que és important que la raspalli cada dia. Per raspallar la seva dentadura postissa, utilitzeu un raspall de fibres suaus i raspalli suaument totes les superfícies amb cura de no trencar o doblegar el plàstic. Entre raspallat i raspallat, és important esbandir la seva dentadura postissa després de cada àpat.
• Utilitzeu un netejador suau per netejar les dentadures. Molts dentifricis, productes de neteja per a la llar o els elixirs bucals poden ser massa durs per a aquest tipus de dentadura, pel que es recomana l’ús d’un producte específic per obtenir el millor resultat. Verifiqueu que el producte està recomanat i és segur per al tractament de la vostra dentadura postissa, o pregunti al seu dentista sobre quin producte pot ser millor per a vostè.
• Quan no utilitzi la dentadura postissa cal mantenir-la humida. Les dentadures que no es mantenen en una solució de neteja específica o a l’aigua es poden assecar, perden la seva forma o fins i tot es poden esquerdar i trencar. Alguns tipus de pròtesis requereixen de solucions de remull especials, així que assegureu-vos de preguntar al vostre dentista quina solució és la millor.
• Encara que utilitzi una pròtesi dental completa, és important mantenir netes les genives i la llengua. Comproveu que utilitzeu un raspall de fibres suaus per netejar suaument les genives i la llengua cada dia.
Si per casualitat la seva dentadura es trenca, si us plau poseu-vos en contacte amb la nostra clínica i demani una cita tan aviat com sigui possible. Les dentadures trencades que no s’ajusten adequadament poden causar irritació en les genives i la boca. A més, recordi seguir programant revisions dentals regulars cada sis mesos per assegurar-se que el seu somriure es mantingui saludable durant molt de temps.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies