La majoria dels pacients solen sol·licitar una revisió i neteja dental almenys dues vegades l’any, però el seu dentista o higienista dental pot recomanar visites més o menys freqüents en funció de les seves necessitats individuals o els seus problemes de salut.

Els exàmens dentals regulars i les visites de neteja són essencials en la prevenció de problemes dentals i per mantenir la salut de les seves dents i genives. En aquestes visites, les seves dents són netejades i inspeccionades per localitzar qualsevol tipus de problema:

 • Revisió de la història mèdica: Conèixer l’estat de totes les malalties mèdiques, medicaments nous, i malalties, ens dóna una idea del seu estat general de salut i, concretament, de la seva salut dental.
 • Examen de diagnòstic de raigs X (radiografies): Essencial per a la detecció de càries, tumors, quists, i pèrdua òssia. Els raigs X també ajuden a determinar la posició de les dents i les arrels.
 • Detecció del càncer oral: Es comprova la cara, el coll, els llavis, la llengua, la gola, els teixits i les genives per detectar qualsevol possible problema.
 • Avaluació periodontal: Comprovar les genives i l’os al voltant de les dents per detectar qualsevol signe de malaltia periodontal.
 • Examen de les càries: Es revisa la superfície de totes les dents amb instruments dentals especials per localitzar càries.
 • Examen de les restauracions existents: Estat dels empastaments, corones, etc
 • L’eliminació del càlcul dental (sarro): El càlcul és la placa endurida que s’ha deixat en la dent durant algun temps i ara està fermament adherit a la superfície de la dent. El sarro es forma per sobre i per sota de la línia de la geniva, i només es pot eliminar amb instruments dentals especials.
 • L’eliminació de la placa: La placa és una pel·lícula enganxosa, gairebé invisible que es forma sobre les dents. Es tracta d’una creixent colònia de bacteris vius, restes de menjar i saliva. Els bacteris produeixen toxines (verins) que inflamen les genives. Aquesta inflamació és el començament de la malaltia periodontal!
 • Polit de dents: Elimina les taques i la placa que no s’ha eliminat durant el raspallat.
 • Recomanacions d’higiene oral: Revisió i recomanacions per a una millor higiene bucal, si cal (raspalls dentals elèctrics, ajudes especials de neteja, fluorurs, neteges, etc.)
 • Revisió dels hàbits alimentaris: Els seus hàbits alimentaris juguen un paper molt important en la seva salut dental.

Com es pot veure, els exàmens i neteges dentals poden implicar molt més que la comprovació de les càries i neteja de les dents. Estem compromesos a atendre’l amb una atenció i cures individualitzats, segons les seves necessitats de salut dental.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies